Kırşehirde şehit aileleri unutulmadı

Kırşehirde şehit aileleri unutulmadı -Vali Yardımcısı Demirel ve protokol üyeleri, şehit ailelerini ziyaret ederek çiçek takdim etti


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde, şehit aileleri unutulmadı. Vali Yardımcısı Özkan Demirel başkanlığındaki heyet, şehit ailelerini ziyaret ederek çiçek takdim etti.
     Garnizon Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Şahin Keskinkılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Duran Atasoyun da aralarında olduğu heyet, 1996 yılında İstanbulda şehit olan Ekrem Ülkerin eşi Mukaddes Ülkeri ziyaret etti.
     Ülkeri çiçek takdim eden Vali Yardımcısı Demirel, devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu söyledi. Sıkıntıları olup olmadığını soran Demirel, şehidin yeğeni ile de yakından ilgilendi.
     Demirel ve beraberindeki heyet, daha sonra 2009 yılında Hakkari Çukurcada şehit olan Jandarma Astsubay Ferhat Erdemin ailesini ziyaret etti. Özkan Demirel, şehidin babası Emir Erdeme çiçek vererek sohbet etti.
     Belediye Başkan Yardımcısı Atasoy da, yaptığı konuşmada, Şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşamamızı evladınıza borçluyuz. Bir kez daha ruhu şad, mekanı cennet olsun dedi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde şehit aileleri unutulmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER