Kırşehirde 500 kişiye iş imkanı

Kırşehirde 500 kişiye iş imkanı


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 500 kişiye iş imkanı sağlanacağını bildirdi.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, İŞKURda 2 bin 817 iş ve meslek danışmanının istihdam edildiğini, kısa bir süre içerisinde bu sayının 4 bine ulaşacağını belirtti.
     Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğüne de 4 iş ve meslek danışmanı daha atanacağını anlatan Çalışkan, şunları kaydetti:
     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2013 yılı içerisinde 9 ay süreyle çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik işleri, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, ağaçlandırma ve park düzenlemeleri, vadi ve dere ıslahı ile erozyonu engelleme çalışmaları alanlarında çalıştırılmak üzere 500 kişiyi istihdam edeceğiz. Bu konu ile ilgili yakın bir zamanda İŞKUR İl Müdürlüğümüz gerekli duyuruyu yapacaktır. Kırşehire verdiği bu özel destek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelike teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kırşehirde 500 kişiye iş imkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER