Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Belediye Başkan Yardımcısı Başkura ziyaret


KIRKLARELİ (A.A) - Hızlı kravat bağlamakla tanınan jet kravatçı lakaplı Sebahattin Kara, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkuru ziyaret etti.
     Kara, ziyaretinde yaptığı konuşmada, 2 saniyede kravat bağladığını belirterek, 23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivalinde sahne almayı istediğini söyledi.
     Başkur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karayı festivalde misafir etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.
    
     -37. Turizm Haftası
    
     Kırklarelide 37. Turizm Haftası törenlerle kutlanıyor.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Kültür Merkezi Salonunda "Seramik ve Cam" sergisinin açılışında yaptığı konuşmada, turizmde aranan bütün olguların Kırklarelide mevcut olduğunu söyledi.
     Yerli ve yabancı turistleri Kırklareliye beklediklerini belirten Çaltı, ilin doğal güzelliklerinin görülmeye değer olduğunu ifade etti.
     Konuşmaların ardından Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Çaltı, serginin açılışını gerçekleştirdi.
     Program, yöresel kıyafet defilesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER