Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Delioğlu: -Mutlu kadın, mutlu aile ve toplumları getirir


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Delioğlu, Mutlu kadın, mutlu aile ve toplumları getirir dedi.
     Delioğlu, parti binasında düzenlenen Kadına Yönelik Şiddete Hayır konulu toplantıda yaptığı konuşmada, bazı kadınların yaşamları boyunca eşleri, akrabaları, sevgilileri, çocukları, anneleri veya babaları, patronları, öğretmenleri ve komşuları tarafından şiddete maruz bırakıldığını söyledi.
     Kadının ailenin temel direği olduğunu belirten Delioğlu, Mutlu kadın, mutlu aile ve toplumları getirir. Mutlu kadın ailesini de çevresini de toplumları da mutlu eder diye konuştu.
    
     -Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden huzur toplantısı-
    
     Kırklareli Emniyet Müdürlüğünün, vatandaşlarla bütünleşme kapsamında düzenlediği huzur ve güven toplantıları devam ediyor.
     Yayla Mahallesinde bir kahvehanede düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, emniyet müdür yardımcıları Suat Hakkı Dolay, Mustafa Serbes, Engin Duraker, Asayiş Şube Müdürü Ayhan Kurtoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali Aydınlı katıldı.
     İl Emniyet Müdürü Aktaş, toplantıda vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinleyerek, vatandaşların rahatsızlık duydukları olayları 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istedi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER