Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan: -2013 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa huzur, başarı, sevinç getirmesini diliyorum


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, 2013 yılının Türkiye ve tüm insanlığa huzur, başarı ve sevinç getirmesini diledi.
     Çağlayan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride kaldığını belirtti.
     Yeni yıla umut ve beklentilerle girildiğini kaydeden Çağlayan, Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği yeni yıla gireceğimiz bu günler, geride bıraktığımız yılda yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından bizim için büyük önem taşımaktadır. Her yeni yıl mutluluğun pekiştiği, umutların, beklentilerin ve heyecanların arttığı önemli günlerdir. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm vatandaşlarımla birlikte paylaşıyorum. 2013 yılı başta ülkemize ve tüm insanlığa huzur, başarı, sevinç getirmesini diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     -İsmet İnönünün 39. ölüm yılı-
    
     CHP Kırklareli Milletvekili Kesimoğlu, İsmet İnönünün 39. ölüm yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kesimoğlu, mesajında İnönünün büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti.
     İnönünün Mustafa Kemal Atatürkün silah arkadaşı olduğunu ifade eden Kesimoğlu, 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönüyü aramızdan ayrılışının 39. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyorum. İsmet İnönü, ülkemizi, tüm dünyada büyük bir yıkıma neden olan 2. Dünya Savaşına sokmamayı başarmış, kendi koltuğunu bırakmayı göze alarak çok partili hayatı uygulamaya geçerek demokrasi tarihimize de büyük katkı yapmış bir liderdir. Demokrasiyi sadece araç olarak anlayan ve bölgesinde emperyalistlerin maşası olarak savaş çığırtkanlığı yapanların onu anlaması mümkün değildir. İnönünün hatırasını da cumhuriyetimizi de binlerce yıl yaşatacağız diye belirtti.
    
     -TRAKYAKA Mali Destek Programları-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Mali Destek Programlarını tanıtmak amacıyla toplantı düzenledi.
     TRAKYAKA Program Yönetimi Birim Başkanı Hasan Özer, Kültür Merkezi Salonunda kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine mali destek programları hakkında bilgi verdi.
     Özer, programlara her kurum ve kuruluştan katılım beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER