Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Kırklarelide trafik kazası: 2 yaralı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelide kamyonetin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
     Caner Öztürk idaresindeki 35 GB 2028 plakalı kamyonet, Kavaklı beldesi yakınlarında buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
     Kazada yaralanan sürücü Öztürk ile Emre Zenit, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırklareli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
    
     -Babaeskide kar ve buzlanmaya karşı mücadele-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Babaeskide dün etkili olan kar yağışının ardından buz tutan kaldırım ve caddeler belediye ekiplerince temizleniyor.
     Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özellikle halkın yoğun olduğu bölgelerde bulunan kaldırımlarda biriken kar ve buzları temizlediği, tuzlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
     Zorlu kış şartlarına hazır olduklarını ifade eden Hacı, şunları kaydetti:
     Kar ve buzlanmaya karşı yeterli malzememiz, teknik ekipmanlarımız ve personelimiz mevcut. Ekiplerimiz düzenli olarak ilçe merkezimizde tuzlama ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ne kadar önlem alsak da özellikle yaşlılarımız, hamile vatandaşlarımız ve çocuklarımızın kar yağışı ve buzlanmanın olduğu günlerde dışarıya çıkmamalarını tavsiye ediyoruz.
     Zemin kaygan ve hava sıcaklığı gündüz olmasına rağmen eksilerde. Bu durum da vatandaşlarımız için tehlike saçıyor. Kış şartlarına karşı çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.
    
     -Ataya saygı yürüyüşü-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Kırklareliye gelişinin 82. yıl dönümü dolayısıyla Ataya saygı yürüyüşü düzenlendi.
     Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Eğitim-İş Kırklareli Şubesince organize edilen yürüyüş, Gar Binası önünden başlayarak, İstasyon Caddesi ve Fevzi Çakmak Bulvarını takiben Cumhuriyet Meydanında sona erdi.
     Eğitim-İş Kırklareli Şube Başkanı Hayri Girgin, burada yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürkün 20 Aralık 1920de Kırklareliye geldiğini belirtti.
     Girgin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Kırklarelililer tarafından coşkuyla karşılandığını söyledi.
     Yürüyüşe CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, ADD Başkanı Nuriye Üstündağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER