Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın, hastanede tedavi altına alındı.
     Fevzi Çakmak Mahallesinde evinde yalnız yaşayan Emine Sezer (80) sobayı yakarak uykuya daldı. Komşuları tarafından baygın halde bulunan Sezer, 112 Acil Servis ekiplerince Babaeski Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Sezerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
    
     -Ücretsiz kuaför hizmeti-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Babaeski Belediyesince yaşlı ve engellilere evlerinde ücretsiz kuaför hizmeti sunuluyor.
     Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti.
     Yaşlı ve engellilere evlerinde ücretsiz kuaför hizmeti sunduklarını ifade eden Hacı, şunları kaydetti:
     Ücretsiz kuaför hizmeti tüm hızıyla devam ediyor. Bir ay içinde 160 vatandaşımıza kuaför hizmet sunmuşuz. Saç kesimi ve sakal tıraşı belediye tarafından ücretsiz sunuluyor. Kuaförümüz vatandaşlarımızın evlerine giderek hizmet sunuyor. Trakyada ilk defa bu hizmeti gerçekleştirmenin, vatandaşlarımız ile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
     Belediyecilik sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değildir. Belediyecilik, vatandaşlarının daima yanında olmak, onların ihtiyaçlarına yönelik projeler, hizmetler üretmektir.
    
     -Atatürkün Kırklareliye gelişinin 82. yıl dönümü-
    
     CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Ulu Önder Atatürkün Kırklareliye gelişinin 82. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Dibek, mesajında, Atatürkün 20 Aralık 1930da Kırklareliye geldiğini hatırlattı.
     Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Kırklareline gelişinin 82nci yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde olduklarını belirten Dibek, Mustafa Kemal Atatürk ziyareti sırasında, Cumhuriyet Halk Partisi defterine Kırklarelililer ile ilgili olarak Halkçılık, devletçilik mefhumunu çok güzel anlamış olduklarını en iyi izah eden sözler, köylü ve çiftçilerin ağzından işitiliyor sözleri ile ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Kırklareliler, kentimize gelişi ile büyük mutluluk yaşatmış olan Ulu Önder Atatürkün izinden hiçbir zaman ayrılmamışlardır ve asla ayrılmayacaklardır ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER