Kırklarelideki sel

Kırklarelideki sel -Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Karaman: -En büyük üzüntümüz maddi hasardan öte, 3 can kaybımızın olması


KIRKLARELİ (A.A) - Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, sel felaketinde 3 kişiyi kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, sel felaketinin ardından hasar tespit çalışmalarına başladıklarını belirtti.
     Yaklaşık 80 evi su bastığını anlatan Karaman, Bundan sonra vatandaşlarımızın zarar ziyan tespitleri yapılacak. Maddi ihtiyaçları zaten karşılanıyor. Gördüğünüz gibi suları boşaltmaya çalışıyoruz. Bizim en büyük üzüntümüz maddi hasardan öte, 3 can kaybımızın olması. Ölen kişilere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum diye konuştu.
     Selde evi zarar gören Mehmet Gün ise su taşkını nedeniyle çok korktuklarını, komşularının yardımıyla boğulmaktan kurtulduklarını anlattı.
    
     -Sele kapılan kediyi vatandaşlar kurtardı-
    
     Öte yandan, sele kapılan yavru kedi, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vücudu çamurla kaplanan kedi, yıkandıktan sonra havluyla kurulandı.
     Sel felaketi nedeniyle evlerin çatılarına çıkarılan küçükbaş hayvanlar da suyun çekilmesinin ardından sahipleri tarafından indirildi. Zaman zaman etkisini arttıran sağanağa rağmen beldedeki temizlik çalışmaları devam ediyor.
    
     Muhabir: Hakan Şahin - Özgün Tiran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklarelideki sel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER