Kırıkkale Valisi Kolata ödül

Kırıkkale Valisi Kolata ödül -Turizm ve Tanıtma Platformunun düzenlediği Beyaz Küre Ödüllerinde Yılın Valisi ödülüne Kırıkkale Valisi Ali Kolat, layık görüldü


KIRIKKALE (A.A) - Turizm ve Tanıtma Platformunun düzenlediği, Beyaz Küre Ödüllerinde, "Yılın Valisi ödülüne Kırıkkale Valisi Ali Kolat layık görüldü.
     Turizm ve Tanıtma Platformunun (TUTAP) düzenlediği Beyaz Küre Ödülleri Dedeman Otelde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
     Bu yıl 4. kez düzenlenen Beyaz Küre Ödüllerinde Yılın Siyasetçisi ödülü, Türkiyenin enerji potansiyelini yönetmedeki başarılı performansı nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza takdim edildi. Ödülü, Yıldız yerine Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen aldı. Gençlik ve spor projelerine ulusal ve uluslararası boyutta destek verdiği için Yılın Spor Adamı ödülü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça verildi. Ödülü Bakan Kılıç yerine Proje ve Koordinasyon Genel Müdürü Ramazan Yiğit Kılıç aldı. Yılın Turizm ve Tanıtma ödülü ise Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelike verildi.
     Törende, Tanıtma ve Dostluk Ödülü AK Parti Genel Sekreteri Ankara Milletvekili Haluk İpeke verilirken, Uluslarası Dostluk ödülüne Hindistan Ankara Büyükelçisi Susmita G. Thomasa ile İngiltere Ankara Büyükelçisi David Reddaway layık görüldü. CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu Yılın Milletvekili ödülünü alırken, Yılın Belediye Başkanı ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeke verildi. İl Tanıtma Başarısı ödülü Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaşa, Yılın Valisi ödülü ise Kırıkkale Valisi Ali Kolata layık görüldü.
     Vali Ali Kolat adına ödülü İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Altın aldı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Kolata ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER