Kırıkkale de Salon Hokeyi turnuvası

Kırıkkale de Salon Hokeyi turnuvası -Bayanlar arası 1. etap maçlarında Ankara Keçiören Bağlum şampiyon oldu


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede ilk kez düzenlenen Bayanlar ve Erkekler Salon Hokey Süper ligine dahil Bayanlar arası maçlar sona erdi.
     Kırıkkalede 9-12 Aralık tarihleri arasında Vali Behiç Çelik Spor salonunda düzenlenecek olan Bayanlar 1. Etap Süper Lig maçları sonunda Ankara Keçiören Bağlumspor birinci olurken, ikinciliği Antalya Polisgücü ve üçüncülüğü ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi aldı.
     Kırıkkale de ilk kez olarak salon Hokeyi Süper Lig maçlarının düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden Vali Ali Kolat, şunları söyledi:
     Önce Bayanlar, daha sonra ise Erkekler Hokey takımlarını Kırıkkalede misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Kırıkkale olarak misafirperverlik örneği göstereceğiz. Maçlara katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerimdedi.
     Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ise hokey sporuna ülkede her geçen gün ilginin artarak devam ettiğini belirterek, arzularının hokey sporunu daha ileri götürmek ve Anadoluya yaymak olduğunu bildirdi.
     Kırıkkalede ilk kez düzenlenen Salon Hokey Bayanlar ve Erkekler Süper Lig maçlarında katkılarından dolayı Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan tarafından Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, BESYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, YİBO Müdürü Ömer Torlak, Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın ile ASFK Başkanı Sırrı Zengine plaket verdi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale de Salon Hokeyi turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER