Kırıkkale Belediyesinden ağaçlandırma çalışmaları

Kırıkkale Belediyesinden ağaçlandırma çalışmaları -Kırıkkale Belediye Başkanı Korkmaz: -Göreve geldiğimiz günden bu yana kent merkezinde 263 bin 75 adet ağaçlandırma çalışması yaptık


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde bulunan orta refüj ve boş alanlarda ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.
     Kırıkkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde yapılan açıklamada, Kırıkkale Belediyesi ağaçlandırma çalışması kapsamında, 2013 yılı itibari ile Zafer Caddesi, Ankara Caddesi, Bankalar Caddesi ile Menderes Caddesinde yapılan andezit yürüyüş yolu üzerinde, Karşıyaka Mahallesi yol kenarlarında, Samsun Yolu orta refüjlerde, Çullu Mahallesinde, Başpınar mevki yol kenarlarında, Kırıkkale Şehitliğinde, Celal Bayar Parkı ile kent merkezi ve çevresinde ihtiyaç duyulan bölgelerde ağaç dikiminin yapıldığı ve çeşitli nedenlerle zarar gören bitkilerin yenilendiği bildirildi.
     Ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Veli Korkmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Belediyemiz kentteki cadde, sokak ve orta kaldırımların uygunluk durumlarına göre fidan, çalı grubu ve mevsimlik çiçeklerle çevreyi değerlendirmeye çalışıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana kent merkezinde 263 bin 75 adet ağaçlandırma çalışması yaptık. Kentteki yeşil dokuyu zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalar aralıksız devam edecek.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Belediyesinden ağaçlandırma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER