Kırıkkalede Değerlerimiz hayat bulsun projesi

Kırıkkalede Değerlerimiz hayat bulsun projesi -Proje kapsamında Mustafa Necati Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı yılın iyilik insanı seçti


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede Değerlerimiz hayan bulsun projesi kapsamında Mustafa Necati Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı yılın iyilik insanı seçti.
     Düzenlenen törende öğrenci temsilcisi tarafından Belediye Başkanı Korkmaza plaket takdim edildi. Törende konuşan Okul Müdürü Necati Doğan, proje kapsamında bu ayın konusu olan iyiliği işlediklerini belirterek, öğrencilerin bir ay boyunca etkinlikler yaparak sınıflarında faaliyetler ürettiklerini kaydetti
     Kültürel altyapının oluşması ve gençlerin daha duyarlı bireyler olarak yetişmesi anlamında projeyi son derece önemli bulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Korkmaz, şunları söyledi:
     Ben özellikle Milli Eğitim camiamıza ve Mustafa Necati Ortaokulunun değerli yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Bakanlığın başlatmış olduğu bu değerler eğitimini bir anlamda taçlandırmış oluyoruz. Bu projeyi çok önemsediğimin altını vurgulayarak söylemek istiyorum. Bu bakanlığımızın son dönemlerde yaptığı en önemli projelerden biridir. Geleneksel oyunlarla ilgili çalışmalar oldu. Yine değerler konusunda ciddi çalışmalar yapılıyor. Çocuklarımızın yarınlara hazırlanması anlamında değerlerini öğrenmesi bakımından yapılan bu çalışma çok anlamlı. Değersiz toplumların toplum olması da mümkün değil. Kültür olarak ta altyapının oluşturulmasında gençlerimizin değerlerini bilmesi konusunda yapılan bu etkinliğin devamını diliyorum. Bizde onlara her alanda destek olmaya çalışacağız. Ailelerimize de bu konuda büyük görevler düşüyor. Hayata olumlu bakmanın her zaman bir artısı vardır. Gençlerimizin daha duyarlı bireyler olarak yetişmesi açısından bu tür eğitimleri çok önemsiyoruz. Şunu özellikle gittiğim her yerde söylemeyi önemsiyorum. -Kan kurumaz iyilik unutulmaz- arkadaşlar. Eğitim camiamızı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorumdedi.
     Belediye Başkanı Korkmaz tören sonunda öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Değerlerimiz hayat bulsun projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER