Keşap Adliyesinin kapatılması kararı

Keşap Adliyesinin kapatılması kararı -CHP ilçe teşkilatı, adliyenin kapatılma kararına tepki göstermek amacıyla imza kampanyası başlattı


GİRESUN (A.A) - CHP Keşap İlçe Teşkilatı tarafından Keşap Adliyesinin kapatılması kararına tepki göstermek amacıyla imza kampanyası başlatıldı.
     CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, partisinin Keşap ilçe örgütü tarafından ilçe binası önünde düzenlenen basın açıklamasında, ülke genelinde 146 adliyenin kapatılması kararının alındığını söyledi.
     Karaahmetoğlu, Türkiye genelindeki kapatılacak adliyelerden 44ünün, halk ve milletvekillerinin mücadeleleri sonucunda engellendiğini ifade ederek, Demek ki bu vazgeçilmez bir şey değil. Sahip çıkıldığında, ilgilenildiğinde Keşap Adliyesi de geri alınabilir konumda. Adliyenin kaldırılmasının, burada çalışan personelin yanı sıra, esnafı ve avukatları da sıkıntıya sokacağını görmekteyiz. Bu durum Keşap ekonomisine de kayıp getirecektir dedi.
     Keşap Adliyesinin kapatılmaması için başlattıkları imza kampanyasında 3 bin 500 imzaya ulaştıklarını, topladıkları imzaları AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikliye ileteceklerini anlatan Karaahmetoğlu, şöyle konuştu:
     Keşap için tavır koyan ve adliyesini geri isteyen, bu konuda emek harcayan, imza kampanyaları başlatan CHP Keşap ilçe örgütüdür. Halkımızın CHPnin her zaman yanında olduğunu artık kavraması gerekir.
     CHP Keşap İlçe Başkanı Metin Öztürk ise ilçe adliyesinin kapatılması kararına karşı hiçbir kesimin tepkisinin olmadığını belirterek, 25 Haziran Pazartesi günü ilçe örgütü olarak elimizi taşın altına koyduk ve imza kampanyası başlattık. Halkımızı bilgilendirmek amacıyla ilçe binamıza afişler astık. Kampanya süresince gördük ki hangi partiden olursa olsun halkımız bize destek verdi. Kampanyanın başlamasından bu yana 3 bin 500 civarında imza topladık. Bu imzaları ilgili yerlere ileteceğiz. Gereken mücadeleyi sürdüreceğiz dedi.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Keşap Adliyesinin kapatılması kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER