Keşandan kısa kısa

Keşandan kısa kısa -Tüm Bel-Sen ile Keşan Belediyesi toplu sözleşme imzaladı


EDİRNE (A.A) - Tüm Bel-Sen Keşan Şubesi ile Keşan Belediyesi arasında memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Belediye Başkanı Mehmet Özcan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Keşan Belediyesinde çalışan 114 memurun 2014 yerel seçimlerine kadar maaşlarına zam istemediğini söyledi.
     Belediyede çalışan memurlarla üçüncü kez sözleşme imzalandığını belirten Özcan, Arkadaşlarımız geçen yılın şartlarına göre sözleşme yenilemek istediler. Bu nedenle arkadaşlarıma anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan kurumu yıpratmak değildir. Herkes hakkını alacak ama olmayan parayı da dağıtamazsınız tabiki. Arkadaşlarımız geçen yılın şartlarından memnun olmuş. Bu yıl bir artış söz konusu değil. Çalışanların kurumu kendilerinin gibi gördüğü için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sözleşme diğer bölgedeki sözleşmelere de örnek teşkil edecek diye konuştu.
     Konuşmanın ardından, Tüm Bel-Sen adına Gökhan Yılmaz sözleşmeyi imzaladı.
    
     -Evi yanan aileye belediyeden yardım
    
     Keşan Belediyesi evi yanan bir aileye eşya yardımında bulundu.
     Keşan Belediye Meclis Üyesi Alemdar Özbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada. 15 gün önce evi henüz belirlenemeyen bir nedenle yanan Mithat Kurbaza ev eşyası yardımında bulunduklarını söyledi.
     Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Özbay, Keşan Belediyesi olarak ailemize gerekli desteği vermeye çalıştık. Bazı malzemeleri alarak ailemize teslim ettik. Bu malzemeler arasında 3 çekyat, televizyon ve yorgan bulunuyor dedi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Keşandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER