Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Antalyanın marka değerine katkı sağlayacak 3 önemli projemiz daha var


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin marka değerine katkı sağlayacak 3 önemli projelerin olduğunu söyledi.
     Hakan Tütüncü, iş adamı Ali Çelikin, Atatürk Parkında bir restoranda düzenlediği kahvaltıda müteahhitler ve iş adamlarıyla buluştu.
     Kahvaltıda Kepezin ve Antalyanın problemleri ve çözüm yolları konuşuldu. Değişik zamanlarda müteahhitlerle, iş adamlarıyla bir araya geldiğine işaret eden Tütüncü, buluşmaların hem müşterek adımların atılması hem de şehir kültürü oluşması bakımından önemli olduğunu söyledi.
     Kepezin güzelleşmesine destek veren müteahhitlerin ve iş adamlarının ülke ekonomisine ve istihdama önemli katkıları olduğunun dile getiren Tütüncü, Kepezli müteahhitlerimiz, iş adamlarımız sadece işlerini büyütmenin telaşında olmadılar, aynı zamanda elde ettikleri kazançları toplumla paylaşmayı çok iyi bildiler. Müteahhitlerimizle, iş adamlarımızla çok önemli sosyal sorumluluk projeleri yaptık. Kepez halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birbirimize yardım ederek güzellikleri büyütmeye devam edeceğiz dedi.
     İlçede yapımı tamamlanan ve inşası devam eden projelerle ilgili bilgi veren Tütüncü, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi, 2 bin kişilik çok amaçlı kongre ve sergi merkezi, tam olimpik kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Kepezpark Varsak gibi Antalyanın ihtiyaçlarına cevap veren dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.
     Tütüncü, oluşturdukları cazibe merkezleri sonrasında, kent merkezinden Kepeze doğru bir akışın başladığını kaydederek, Önce bir hayal kuruyoruz, sonra hayalimizi projeye dönüştürüyoruz. Tesis hizmete girdikten sonra ise yeni hayallerin peşinde koşuyoruz. Antalyanın marka değerine katkı sağlayacak 3 önemli projemiz daha var. Proje hazırlıkları tamamlandıktan sonra bu projelerimizi de Antalyalılarla paylaşacağız diye konuştu.
     Kahvaltıda AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık ve Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak da katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER