Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Fatihte kalıcı hizmetler yapılacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih mahallesinde 2B alanlarıyla ilgili düzenlemenin yasallaşmasıyla mülkiyet probleminin çözüldüğünü ve tapu tahsisi işlemlerinin tamamlanmasından sonra bölgede kalıcı hizmetler yapacaklarını söyledi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Zabıta birimlerinin müdürleriyle Fatih Mahallesi muhtarı Yunus Yıldızı ziyaret etti. Mülkiyet sorunlarına rağmen mahallenin hizmetsiz bırakmadığına dikkati çeken Tütüncü, bölgede asfalt, kaldırım, muhtar evi, yeşil alanların yenilenmesi, mezarlık alanının düzenlenmesi ve okul bahçesinin asfaltlanması hizmetlerinin yapıldığını kaydetti.
     Orman vasfını kaybetmiş Hazine arazileri olarak bilinen 2B alanlarıyla ilgili düzenlemenin yasallaşmasıyla, mahallenin mülkiyet probleminin çözüldüğünü anlatan Tütüncü, Tapu tahsisi işlemlerinin tamamlanmasından sonra bölgede kalıcı hizmetler yapılacak dedi.
     Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosunun Meşe Kapısı bölümünde çevre düzenlemelerinin tamamlandığını bildiren Tütüncü, mahallede 11 bin 894 metre sıcak asfalt, 3 bin metre beton yol, 4 bin 547 metrekare asfalt ve iki adet parkın tadilatı, okul bahçesinin asfaltlanması ve bölgede bulunan mezarlığın çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığını anlattı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER