Kepezde kurban kesim yerleri belirlendi

Kepezde kurban kesim yerleri belirlendi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, sağlık şartlarına, dini vecibeye ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlık kesiminin yapılabilmesi için 4 ayrı bölgede kesim yeri belirledi.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların kurbanlıklarını çevre kirliliği oluşturmadan, kolay bir şekilde, sağlıklı ve temiz bir ortamda kesebilmeleri için gerekli hazırlıkların tamamladığı belirtildi.
     Kepez İlçe Müftülüğü ile yapılan ortak çalışma neticesinde Zafer Mahallesindeki Cumartesi Pazarı, Yeni Doğan Mahallesindeki Pazartesi Pazarı, Varsak Karşıyaka Mahallesindeki Salı Pazarı ve Teomanpaşa Mahallesindeki Cuma Pazarının kurban kesim yeri olarak belirlendiği bildirilen açıklamada, belediyenin görevlendireceği kasaplar tarafından Cumartesi Pazarında kurbanlıkların kesiminin yapılacağı, diğer belirlenen noktalarda ise vatandaşların belediyenin himayesinde kurbanlarını kesebilecekleri kaydedildi.
     Açıklamada, belediyenin belirlenen kesim yerlerinde arazöz eşliğinde temizlik görevlileri ve zabıta ekiplerini de bulunduracağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde kurban kesim yerleri belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER