Kepezde Kuranı yaşamak ve Kuran ile

Kepezde Kuranı yaşamak ve Kuran ile yaşamak konferansı düzenlenecek -Kepez Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı ve yazar Münib Engin Noyan, Kuranı yaşamak ve Kuran ile yaşamak konferansı verecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı ve yazar Münib Engin Noyan, Kuranı yaşamak ve Kuran ile yaşamak konferansı verecek.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, konferansın Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde 6 Kasım tarihinde düzenleneceğini bildirdi. Kepezde kültür ve sanat etkinliklerinin artarak sürdüğünü belirten Tütüncü, Türkiyedeki önemli yazar ve bilim insanları Kepezlilerle buluşturduklarını ifade etti. Tütüncü, Antalyalıları konferansı izlemeye davet etti.
     Münib Engin Noyanın Oma, Kuran Günlüğü 1-2-3, Herkes için Kuran Okuma Rehberi, Müslüman Kardeşimle Sohbetler, Müslümanım Elhamdülillah, Dikkat Misyoner Var, Teyakküz Yazıları, Dikkat Münafık Var, Aşk Düşünce Yollara, Yeni Başlayanlar İçin Namaz Rehberi, Sohbetler 1-2, Mein Quran Tagebuch, Hadis Günlüğü isimli eserleri bulunuyor.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kepezde Kuranı yaşamak ve Kuran ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER