Kebanda vergi rekortmenlerine plaket verildi

Kebanda vergi rekortmenlerine plaket verildi


ELAZIĞ (A.A) - Keban ilçesinde vergi rekortmenlerine plaket verildi.
     Keban Mal Müdürü Mikail Hançerkıran, makamında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, ülke kalkınmasını sağlayan unsurların başında vergi gelirlerinin geldiğini söyledi.
     Hançerkıran, vergilerin tam ve zamanında ödenmesini sağlayan tüm mükelleflere, vergiyle ilgili ödevlerini yerine getirmede gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet için teşekkür etti.
     Çalışmalarda kendilerine verdiği destek ve sağladığı imkanlardan dolayı Kaymakam Ahmet Arıka da ayrıca teşekkür ettiğini belirten Hançerkıran, 2011 yılı gelir ve kurumlar vergisi yönünden mükellef olanlar arasında Keban ilçe genelinde en fazla vergi matrahı beyan ederek ilk üçe girenler burada bulunmaktadır. Mükelleflerimizin 2011 yılında göstermiş oldukları hassasiyeti devam eden yıllarda da göstermelerini temenni eder, ticari hayatlarında başarılar dilerim dedi.
     Mikail Hançerkıran, 2011 yılı kurumlar vergisinde Hacıalioğulları Balıkçılık Firması, Özpet Alabalık Kafesçilik Firması ve İmge Kırtasiyenin yetkilileri ile gelir vergisinde İrfan Özdemir, Mehmet Albayrak ve Şahin Oğuza plaket verdi.
     Hançerkıran, ayrıca vergisini ve beyannamesini en erken ve düzenli veren mükellef kategorisinde de Mehmet Bayıra düzenli mükellef belgesi ve plaketi takdim etti.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kebanda vergi rekortmenlerine plaket verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER