Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi Sosyal

Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Birimi toplantısı


ANKARA (A.A) - Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan sosyal hizmet biriminin hizmetlerinin gözden geçirildiği bir toplantı düzenlendi.
     Kazan Kaymakamı Veysel Beyru başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündeme alınan vakalarla ilgili sunum yapılarak, katılımcılara bilgi verildi.
     Beyru, toplantıda yaptığı konuşmada, sosyal hizmet biriminin kimsesiz, terk edilmiş ve bakıma muhtaç kimseler, engelli bireyler, yaşlı vatandaşlar, dul ve yetimler, tacize uğrayan kadın ve çocuklar, alkol ve uyuşturucu bağımlıları ile aile içi şiddet mağduru kişilerin sorunlarıyla ilgilendiğini söyledi.
     Beyru, 2011 yılı Ağustos ayı ile bu yılın Mart ayının sonuna kadar geçen süre içinde 100 adet dosya ele aldıklarını belirterek, bunların başlıcalarının 18 intihara teşebbüs, 23 aile içi şiddet, 4 çocuk ve kadın istismarı, 3 evden kaçma ve 10 psikolojik hasta vakası olduğunu söyledi.
     Beyru, ilçede artış gösteren intihara teşebbüs olaylarının araştırılması ve sebeplerinin ortaya konulması için önümüzdeki günlerde Ankara Üniversitesi ile bir çalışma başlatacaklarını bildirdi.
     (NG-YÜC)
<< Önceki Haber Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi Sosyal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER