Kayserispor Teknik Direktörü Arveladze, istifa etti

Kayserispor Teknik Direktörü Arveladze, istifa etti -Kulüp Genel Menajeri Hurma: -Teknik direktörümüz Şota Arveladze, bütün ısrarlarımıza rağmen görevinden ayrıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Teknik direktörümüz Şota Arveladze, bütün ısrarlarımıza rağmen görevinden ayrıldı dedi.
     Kadir Has Tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hurma, teknik direktör Şota Arveladzenin, kendi isteği doğrultusunda istifa ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Teknik direktörümüz Şota Arveladze, bütün ısrarlarımıza rağmen görevinden ayrıldı. Bu da tabii bizi çok derinden üzmüştür. Çünkü çok önemli bir teknik direktör olacağını düşündüğümüz kişi. Kulübümüze ciddi katkılarda bulundu. Çok da iyi çalıştı. Çok haysiyetli bir insan. Ama üzülerek söylüyorum ki ülkemizdeki futbol atmosferi insanlar bir oyun içerisinde zorluğa düştüklerinde kendini toparlamasına fırsat verecek ortamı oluşturmuyor. Hem kulüp başkanımız hem yöneticiler hem de ben bu ortamı oluşturmak için bütün gücümüzle uğraştık. Ancak o oluşturulan atmosferden çok etkilendi ve görevini bıraktı. Önümüzde çok önemli iki tane maç var. Bizim için de teknik direktör arayışı söz konusu olacak. Taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum. Hiç kimse merak etmesin Kayserispor için en uygunu, en doğrusu, en iyisi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kayserispor Teknik Direktörü Arveladze, istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER