Kayserispor-Bursaspor maçından notlar

Kayserispor-Bursaspor maçından notlar


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Bursaspor, bugün 31. kez karşı karşıya geldi.
     İki takım arasında geride kalan 30 maçta Kayserispor 12, Bursaspor 11 kez galip gelirken, 7 karşılaşma da berabere bitti. Sarı-kırmızılıların toplam 28 golüne, yeşil-beyazlılar 26 golle karşılık verdi.
     Kayseri ile Bursaspor arasında Kayseride yapılan lig maçlarında sarı-kırmızılılar 8, yeşil-beyazlılar 2 galibiyet alırken, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kayseride ev sahibi ekibin 18 golüne Bursaspor 3 golle yanıt verdi. Geçen sezon Kayseride ikinci yarının ilk maçındaki karşılaşmayı Bursaspor, Pablo Batalla ile Milan Stepanovun golleriyle 2-0 kazanmıştı.
    
     -Sağlam eski takımına karşı-
    
     Bir dönem Kayserispor teknik direktörlüğü de yapan Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2005-2006 ile 2006-2007 sezonlarında Kayserispor başında çıktığı 68 karşılaşmada, 28 galibiyet, 18 beraberlik ve 22 mağlubiyet alarak 102 puan topladı.
     Sağlam, Kayserispora karşı Samsunspor, Beşiktaş ve Bursasporun başındayken toplam 11 maça çıktı. Sağlam bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılara karşı, 5 galibiyet, 3er beraberlik ve mağlubiyet aldı.
     Ayrıca Sağlam, Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze ile ise bu güne kadar 5 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Sağlam 3, Şota ise 1 galibiyet sevinci yaşadı.
    
     -Kayserisporda 6 değişiklik
    
     Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze, maçta 6 yeni transfere ilk 11de görev verdi.
     Şota, Fenerbahçeden transfer edilen kaleci Ertuğrul, sol bek Malik Fathi, Bobo, Mouche, Cleyton, ve Ömer Bayrama ilk 11de şans tanıdı.
     Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise yeni transferleri ilk 11de sahaya sürmedi.
     Maçta yaklaşık 20 bin Kayserispor, 300 kadar da Bursaspor taraftarı tribünlerdeki yerini aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kayserispor-Bursaspor maçından notlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER