Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: -Seri galibiyetlerle daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, takımın son haftalardaki futbolundan memnun olduklarını belirterek, seri galibiyetlerle daha üst sıralara çıkacaklarına inandığını söyledi.
     Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çok iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.
     Ligde 22. hafta sonunda 29 puanla 9. sırada bulunduklarını hatırlatan Ortaköylüoğlu, hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu vurguladı.Eskişehir gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduklarının altını çizen Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:
     Takımımız iyi futbolunu bu karşılaşmada da sürdürdü ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu açıdan teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. Ligde daha yapacak çok işimiz ve alacak yolumuz var. Son haftalarda aldığımız iyi sonuçların rehavetine kapılmadan, aynı ciddiyetle önümüzdeki karşılaşmalara hazırlanmamız gerekiyor. Kayserispor camiası, daha üst sıraları hak ediyor. Ligde puanlar hala bir birine çok yakın. Biz de, alacağımız seri galibiyetlerle daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyoruz. İnşallah adım adım hedeflerimize ulaşacağız.
     Ortaköylüoğlu, taraftarın itici gücünün oynanan futbolda büyük rolü olduğunu dile getirerek, Eskişehir deplasmanında takımlarını destekleyen taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların gerek sahamızda gerekse deplasmanda desteklerini her zaman hissediyoruz. Eğer takımımız bir şeyler başarıp, daha iyi yerlere gelecekse yine taraftarımızın desteği sayesinde gelecektir. Bu bakımdan taraftarlarımızdan desteklerini artırarak sürdürmelerini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER