Kayserispor, transferde gençlere ve Güney Amerikalılara

Kayserispor, transferde gençlere ve Güney Amerikalılara yöneldi -Sarı-kırmızılıların, transfer döneminde kadrosuna kattığı 10 futbolcudan 5i 23 yaş altında, 3ü de Güney Amerikalı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezonun ilk transfer döneminde ağırlıklı olarak genç ve Güney Amerikalı futbolcuları kadrosuna kattı.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2012-2013 sezonu ilk transfer döneminin 5 Eylülde sona ermesinin ardından takımların kadroları son halini aldı. Kayseri temsilcisi bu dönemde transfer ettiği 10 futbolcuyla kadrosunu güçlendirirken, 8 futbolcuyla da yollarını ayırdı.
     Transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolculardan 5i 23 yaş altında olan sarı-kırmızılılarda, 3 futbolcu ise Güney Amerikalı.
     Kayserisporun transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcular ise şöyle:
     Wolfsburgtan Murat Bildirici (19), Hannover 96dan Erdal Akdarı (19), Sakaryaspordan Salih Dursun (21), NAC Bredadan Ömer Bayram (21), Fenerbahçeden kiralık gelen Ertuğrul Taşkıran (23), Boca Juniorstan Arjantinli Pablo Mouche, Cruzeirodan Brezilyalı Bobo, Panathinaikostan Brezilyalı Cleyton, Mainzden Türk asıllı Almanya vatandaşı Malik Fathi ve Bolton Wandererstan İzlandalı Steinsson.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserispor, transferde gençlere ve Güney Amerikalılara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER