Kayserisporda moral yemeği

Kayserisporda moral yemeği -Kayserispor takım kaptanı Eren Göngör: Mağlubiyet aldığımız için takımda özgüven eksikliği var


NEVŞEHİR (A.A) - Kayserispor kaptanı Eren Güngör, alınan mağlubiyetlerin takımda moral bozukluğuna neden olduğunu belirterek, Mağlubiyet aldığımız için takımda özgüven eksikliği var dedi.
     Kayserispor yönetimi ve futbolcular, Nevşehirin Avanos ilçesinde düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kulüp Başkanı Recep Mamur, genel menajer Süleyman Hurma, Teknik Direktör Robert Prosinecki, futbolcular ve teknik ekip katıldı.
     Gazetecilere açıklama yapan takım kaptanı Eren Güngör, son haftalarda üzücü mağlubiyetler aldıklarını bunları telafi etmenin kendi ellerinde olduğunu söyledi.
     Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ancak bunu sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadıklarını belirten Göngör, Mağlubiyet aldığımız için takımda özgüven eksikliği var. Bu kötü gidişatı gidermek bizim elimizde. Birlik beraberliğimizi artıracak moral yemeği olarak düşündük bunu iyi şekilde takıma yansıyacağını da düşünüyorum. Çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Gerçekten bu sadece sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadık. Umarım bu haftadan sonra güzel günlerin bizi beklediğini düşünüyorum. Daha da güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum dedi.
     Göreve yeni başlayan Teknik Direktör Robert Prosineckinin kendi sistemini oturtmaya çalıştığını, takım olarak yeni sisteme alışmaya çalıştıklarını ifade eden Güngör, Tabi hocanın istediklerini yeni yeni öğreniyoruz. 10 günlük bir süre oldu daha çok yeni. Yeni taktik değişikliği yapmaya çalışıyor. Değişik bir oyun sergilemeye çalışıyoruz daha fazla topa sahip olmaya çalışan bir ekip olmaya çalışıyoruz. Sanırım bu hafta daha fazla çalıştıklarımızın meyvesini toplamaya çalışacağımızı düşünüyorum. Şu an hocamızın bize olan ilgisi, konuşmaları, motivasyonu bizi gerçekten etkiliyor. İnşallah bu haftada sahaya yansıyacağını hep birlikte göreceğiz şeklinde konuştu.
    
     -Takımda tedirginlik yok
     Aldıkları sonuçların kendilerini alt sıralara ittiğini, fakat kesinlikle tedirginliğin olmadığını belirten Göngör, aldıkları mağlubiyetler sonucu takımda özgüven eksikliği oluştuğunu fakat ligin başında olduklarını alacakları galibiyetlerle üst sıralara yükseleceklerine inandıklarını vurguladı.
     Güngör şunları kaydetti:
     Hiç kimse öyle bir şeyin konuşmasını bile yapmıyor yapamaz da. Zaten ligin henüz başlarındayız bu ligde daha çok şey değişecek bunu da değiştirecek olan bizleriz farklı bir hava katmaya çalışacağız. Öyle bir tedirginlik yok. Sadece mağlubiyet aldığımız için takımda biraz özgüven eksikliği var. Bunu da tabi ki en güzel şekilde nasıl düzeltebiliriz galibiyet alarak. Galibiyet alarak üst seviyelere çıkacağımızı düşünüyorum.
    
     Muhabir: Murat Asil / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayserisporda moral yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER