Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya:

Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya: Kadim Kent Kayseri Etkinlikleri Kayseriyi Ankaraya taşıdı


KAYSERİ (A.A) - AK Pati Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kadim Kent Kayseri Etkinlikleri, Kayseriyi Ankaraya taşıdı dedi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile beraber açılışa katılıp stantları gezerek ilgililerden bilgi alan Öksüzkaya, Cumhurbaşkanı Gül ile beraber temsili olarak teleferiğe bindi. Erciyeste Kış Turizminin temsili olarak canlandırıldığı seramonide Cumhurbaşkanı Gül ve Öksüzkaya yapay kar sürprizine şaşırdı.
     Kadim Kent Kayseri Etkinliklerinin çok güzel bir organizasyon olduğunu belirten Öksüzkaya, Kayserinin tarih, kültür, sanat, ekonomik ve sosyal yönlerinin etkili bir şekilde tanıtımının yapıldığı Kadim Kent Kayseri Etkinlikleri Ankaradaki tüm Kayserililer ve hatta Kayserili olmayan vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor. Etkinliğe iştirak eden vatandaşlarımız Kayserinin tüm zenginliklerini ve yönlerini bir arada görme fırsatı buldular. Yapılan paneller, konferanslar ve söyleşilerle de Kayseriyi akademik manada öğrenme fırsatı yakaladılar.
     Kadim Kent Kayseri Etkinlikleri, Kayseriyi Ankaraya taşıdı. Kayserinin meşhur yöresel ürünlerinin de sergilendiği stantlarda 4 gün boyunca ilimize gidemeyen hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız ürünlerimizi tanıma ve elde etme imkanı buldular. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen valimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve tüm yetkililere teşekkür ederim dedi.
     Kadim Kent Kayseri Etkinliği 18-21 Ekim 2012 tarihlerinde Ankarada Ankara Ticaret Odası Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında açık kalacak.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER