Kayseride polis aracının şarampole devrilmesi

Kayseride polis aracının şarampole devrilmesi -Kazada şehit olan polis memuru Adıgüzelin cenazesi, memleketi Gaziantepte toprağa verildi


GAZİANTEP (A.A) - Kayseride polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Gökmen Adıgüzelin cenazesi, Gaziantepte toprağa verildi.
     Adıgüzelin Türk bayrağına sarılı naaşı Kayseriden alınarak cenaze aracıyla Bahaeddin Nakıboğlu Camisine getirildi. Baba Hanifi Adıgüzel, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Adıgüzelin annesi Miyase Adıgüzel ve kardeşlerinin güçlükle ayakta durduğu görüldü.
     Adıgüzel için ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınları ile Vali Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tombul, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya ve Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın katıldı.
     Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan Adıgüzelin cenazesi, Yeşilkent Mezarlığındaki polis şehitliğinde toprağa verildi.
     Dört yıllık polis memuru olduğu belirtilen Adıgüzelin, 6 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenildi.
     Pınarbaşı-Gürün karayolunun 48. kilometresinde polis aracının şarampole devrilmesi sonucu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Gökmen Adıgüzel olay yerinde şehit olmuş, polis memurları Recep Demirgil ve Bünyamin Atak yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kayseride polis aracının şarampole devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER