Kaymakam Görükmez, spor salonu ve halı

Kaymakam Görükmez, spor salonu ve halı saha inşaatını inceledi


MUŞ (A.A) - Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçede yapımı devam eden 500 kişilik spor salonu ve halı saha inşaatlarını inceledi.
     Görükmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, spor salonunun Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaptırıldığını bildirdi.
     Yüklenici firmanın inşaatı zamanında bitirmediği için cezalı duruma düştüğünü ifade eden Görükmez, İşin büyük bir bölümü bitirildi. Bulanık güzel bir spor kompleksine kavuşacak. Kış gelmeden önce hizmette açacağız. Spor salonumuzun faaliyete girmesiyle vatandaşımız kışın burada spor yapabilecek dedi.
     Ardından Bulanık Kaymakamlığının SODES programı kapsamında yaptırdığı halı sahayı da inceleyen Görükmez, sahanın tamamen bittiğini, ancak idari bölümün inşaatının devam ettiğini söyledi.
     Görükmez, Halı sahayı 155 bin liraya ihale ettik. Sahamız bitti. İdari binayı da tamamlayarak sahayı kısa sürede hizmete açacağız. Sosyal etkinliklerden yoksun olan ilçemizde bu tür hizmetleri yaparak, gençlerin spor yapacağı tesisleri yaratmak bizi sevindiriyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Kaymakam Görükmez, spor salonu ve halı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER