Kaymakam, Cumhuriyet çınarlarını ziyaret ediyor

Kaymakam, Cumhuriyet çınarlarını ziyaret ediyor


KONYA (A.A) - Cumhuriyetin 89. yılı kutlamaları Seydişehirde bu yıl erken başladı.
     İlçeye atanmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen farklı bir projeyi hayata geçiren Kaymakam Tuncay Sonel, ilçe merkezi, kasaba ve köylerdeki hayatta olan 1923 doğumlu kişileri ziyaret ediyor.
     Kaymakam Sonel başkanlığında, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, Müftü Ahmet Müjdeci, Nüfus Müdürü Mustafa Turgut, Vakıf Müdürü Musa Toklu, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, vakıf personeli ve hemşireden oluşan ekip tarafından evlerinde ziyaret edilen Cumhuriyet yaşıtları aynı zamanda sağlık kontrolünden geçiriliyor.
     Kaymakam Tuncay Sonel, İlçemizde şu an itibariyle 34 olan Cumhuriyet ile yaşıt dede ve ninelerimizi gezerek onlara hal hatır sormak varsa ihtiyaçlarını gidermek ve onların gönüllerini almak için ekibimizle birlikte oları evlerinde ziyaret ediyoruz dedi.
     Ketenli beldesindeki evinde ziyaret edilin 1923 doğumlu Şerife Bademci ve Kızılcalar Mahallesinde ziyaret edilen Hocakan Karaca, Kaymakam oğlum ve yanındakilerden Allah razı olsun, bizi unutmayanlar da varmış demek ki diyerek duygularını ifade etti.
     Ayrıca Gevrekli beldesinde Cumhuriyet ile yaşıt Hasan Kaya, evine kendisini ziyarete gelen ekiple sohbet edip, anılarını anlattı.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kaymakam, Cumhuriyet çınarlarını ziyaret ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER