Kaymakamdan okul kütüphanelerine kitap desteği

Kaymakamdan okul kütüphanelerine kitap desteği


ANTALYA (A.A) - Kumluca Kaymakamlığı tarafından lise ve ortaokulların kütüphanelerine yaklaşık bin 500 kitap hediye edildi.
     Kumluca Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen kitap dağıtım törenine Kaymakam Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, okul müdürleri ve temsili öğrenciler katıldı.
     Kaymakam Işık, törende yaptığı konuşmada, kendisinin yaşamı boyunca okumanın faydasını gören biri olarak, her zaman okumaya ve okumak isteyene destek verdiğini söyledi. Daha öncede okul kütüphanelerine kitap desteği verdiklerini hatırlatan Işık, son olarak ilçedeki ortaokul ve liselerin kütüphanelerine bin 500 civarından kitap alımı sağladıklarını kaydetti.
     Okumanın insanlara her zaman bilmediğini öğretmen, farklı düşüncelere sahip olma fırsatı sunduğunu dile getiren Işık, Ben hayatım boyunca okumanın faydasını gördüm, siz öğrencilere de tavsiyem budur, daima okuyunuz. Ne kadar çok okursanız, o kadar çok algılarsınız. En basit örnekle, çok okumak sizin için önünüzde bulunan sınavlarda karşınıza çıkacak soruları doğru anlayarak doğru çözmenizi sağlayacaktır. Bu konuda okumaktan vazgeçmeyin dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin de okul kütüphanelerine verdiği kitap desteğinden dolayı Kaymakam Işıka teşekkür etti.
     Kitap okuma konusunda tüm okullarda öğrencilere tavsiyelerde bulunduklarını belirten Şahin, çok okumanın faydasını bu yıl sonu yapılacak sınavlarda göreceklerini belirtti.
     Konuşmaların ardından Kaymakam Işık ve Milli Eğitim Müdürü Şahin tarafından okul kütüphanelerine verilen kitaplar okul müdürü ve öğrencilere teslim edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kaymakamdan okul kütüphanelerine kitap desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER