Kayakçılar, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor

Kayakçılar, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürünü ziyaret etti


BİTLİS (A.A) - Bitlis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Refik Avşar, Kayak İl Temsilcisi Kenan Aşit ve Kayak Milli Takım Antrenörü Levent Balaman, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güveni makamında ziyaret etti.
     Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güven, kayağın sporu Bitliste ata sporu olarak bilindiğini söyledi.
     Kayak sporunun gelişimine katkı sunduklarını ifade eden Güven, şöyle konuştu:
     İlimizdeki kayakçılar birlik ve bütünlük içinde çalışıyor. İl temsilciliğimiz güzel organizasyonlar yapıyor. Kulübün antrenörleri yetenekli sporcuların başarı elde etmesi için özverili çalışıyor. Biz de kayakçılarımıza destek veriyoruz. Bunu fazlasıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum-. Sezon öncesi kayakçılarımıza kamp sözü veriyorum. Ayrıca Çiftkaya Kayak Merkezindeki derenin doldurulması içinde süreç devam ediyor.
     Avşar ise, kulüp olarak il müdürlüğünün bütün imkanlarından faydalandıklarını, sporcu ve eğitici bulma konusunda sıkıntı yaşamadıklarını bildirdi.
     Avşar, Tesisimiz yenilendi. Fakat çalışmaların verimli hale gelmesi ve antrenörlerin sorunsuzca antrenman yapabilmesi için, kayak pistindeki risk oluşturan derenin doldurulması gerekiyor. Bunun için destek bekliyoruz. Bu zamana kadar kayak sporuna sunduğu desteklerinden dolayı, il müdürümüze teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Avşar, Güvene plaket verdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Kayakçılar, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER