Kavaklıoğlu ve Akdoğandan bayram mesajı

Kavaklıoğlu ve Akdoğandan bayram mesajı


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Milletvekili Kavaklıoğlu, bayramların kardeşlik iklimini, barışmayı, kucaklaşmayı ve dayanışmayı, birlik ve beraberliği tazeleme günü olduğunu belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, bir yandan da her zaman olduğu gibi dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Bayram sevincini, yaşlılar, yoksul ve düşkünlerle de paylaşmayı ihmal etmemeliyiz. Sevinç de, keder de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Şehit ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, yetimlerimizi de unutmayalım. Yurtta ve yurt dışında bulunan bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.
     Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da yayımladığı bayram mesajında, tüm inananlara sunulan hediyelerden biri olarak da bilinen Ramazan Bayramına kavuşmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.
     Bolluk, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hemen ardından Cenab-ı Hakkın tüm inananlara ihsan ettiği bir Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akdoğan, şunları kaydetti:
     Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, millet olarak büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla bayramlarda ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Sevgi, barış ve dostluk ilişkilerinin en zirve noktalarda bulunduğu böylesine müstesna günlerin önemi büyüktür. Gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, içtenlikle yaşamaktayız. Tüm inanan kardeşlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bu vesilesiyle dünyanın dört bir yanında zulme uğrayan Müslümanların acılarının dinmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Niğdeli hemşerilerim başta olmak üzere, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kavaklıoğlu ve Akdoğandan bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER