Kastamonulu Milli Görüşçüler İstanbulda buluştu

Kastamonulu Milli Görüşçüler İstanbulda buluştu


KASTAMONU (A.A) - İstanbulda yaşayan ve Saadet Partisi teşkilatlarında görev yapan Kastamonulu Milli Görüşçüler, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
     Kastamonu İl Başkanlığından alınan bilgiye göre, 1991 yılından beri geleneksel olarak gerçekleştirilen toplantıya İstanbuldaki Kastamonulular ve Kastamonudan giden Saadet Partililer katıldı.
     Koordinatörlüğünü Remzi Erginin yaptığı toplantının açılış konuşmasını Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş yaptı. Kastamonudaki çalışmalar hakkında bilgi veren Aktaş, 17 ilçede tamamladıkları teşkilatlanma çalışmalarının 3 ilçede devam ettiğini belirtti.
     Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim de 1924 yılında halifeliğin kaldırılmasıyla İslam ümmetinin sahipsiz kaldığını ve bundan sonra Müslümanlara zulümlerin arttığını söyledi. Sevim, kurtuluşun Müslümanların tek ümmet olmasında olduğunu vurguladı.
     Fatih ilçe teşkilatındaki toplantıya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş, Kastamonu İl Müfettişi Aziz Koral, önceki dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Halim Balcı, Prof. Dr. Ahmet Maranki ve Saadet Partisi İstanbul teşkilatlarında görevli çok sayıda Kastamonulu katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonulu Milli Görüşçüler İstanbulda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER