Kastamonu projeleri için Kalkınma Bakanından destek

Kastamonu projeleri için Kalkınma Bakanından destek istendi


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonudaki projeler için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazdan destek istediklerini bildirdi.
     Gülşen, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda şu sıralar 2013 yılı bütçesinin görüşüldüğünü belirtti.
     Bütçenin en önemli kalemlerinden birisini yatırım harcamalarının oluşturduğunu ifade eden Gülşen, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki yıl yine ülke genelinde çok önemli yatırımlar yapacağız. Kastamonuda yakaladığımız gelişim ivmesini devam ettirmek istiyoruz. Devam eden ve planlanan yatırımlar ile ilgili hem Hakkı Köylü vekilimiz, hem de Valimiz Erdoğan Bektaş ile birlikte ortak bir akıl, ortak bir irade oluşturup Kastamonuya hizmet etmenin çabası içerisindeyiz. Son yıllarda Kastamonuya ayrılan ödenek miktarında ciddi oranda artış olmuştur. Ancak geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz, daha iyiye ulaşmak için çaba gösteriyoruz. İhtiyaçları karşılamak, ilgili yatırımları tamamlamak için ödenek miktarının artırılması konusunda gayretlerimize devam ediyoruz. Milletvekilimiz Hakkı Köylü ve Valimiz Erdoğan Bektaş ile birlikte, bu çerçevede Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüştük. Devam eden bazı projelerin ödeneklerinin aktarılması konusunda destek istedik. Sayın Bakanımız konuyla yakından ilgileniyorlar. Hassasiyetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonu projeleri için Kalkınma Bakanından destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER