Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -KUZKAdan Teknik Yardım Masaları


KASTAMONU (A.A) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansının (KUZKA) proje teklifleri için teknik yardım masaları kuracağı bildirildi.
     KUZKAdan yapılan yazılı açıklamada, KUZKAnın 2012 yılı Sanayi Üretiminin Arttırılması ile Turizmin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi kapsamında proje teklifi sunacak kişi ve kuruluşlara proje hazırlama döneminde yardımcı olmak amacıyla teknik yardım masaları oluşturulacağı belirtildi.
     Açıklamada, desteklerden yararlanmak isteyen potansiyel başvuru sahiplerinin Kastamonu, Çankırı ve Sinopta bulunan Yatırım Destek Ofislerinden randevu alarak teknik yardım masalarından yararlanabilecekleri kaydedildi.
    
     -Milli Eğitim Müdürü Aksoy, İHL yıkımını inceledi-
    
     Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoyun, İmam Hatip Lisesi (İHL) binasının yıkımıyla ilgili çalışmaları incelediği bildirildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Aksoyun yıkım çalışmalarına başlanan İHL binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.
     Açıklamada, binanın yıkım işleminin ve ortaya çıkacak olan enkazın temizlenmesinin 20 gün içerisinde tamamlanacağını ve yeni yapılacak olan okulun daha modern imkanlara sahip olacağını kaydedildi.
    
     -TÜV Rheinlandtan KÜye ziyaret
    
     TÜV Rheinland Firması Eğitim Bölüm Yöneticisi Pınar Konya ve Ankara Bölge Müdürü Ahmet Başak Kayıranın Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydını ziyaret ettiği bildirildi.
     KÜden yapılan yazılı açıklamada, test etme, sertifikalandırma, denetim, kaliteyi artırma ve eğitim alanlarında hizmet veren TÜV Rheinland Firmasının KÜ ile ortak projeler yürütmek maksadıyla KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydını ziyaret ettiği belirtildi.
     Açıklamada, ziyarete Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı İkili Ekonomik İlişkiler ve Teknik İşbirliği İşbirliği Daire Başkanı Mehmet Çırak, KUZKA Genel Sekreteri Hilmi Ergür, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü Enis Gökçek, KÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sezgin Ayan ve Prof. Dr. Temel Sarıyıldız katıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER