KASİADın Tematik Projesi tamamlandı

KASİADın Tematik Projesi tamamlandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) 2012 yılın Ocak ayında başladığı İşletmelerin Dış Ticaret Kabiliyetlerini Yabancı uyruklu öğrencilerle geliştirme Projesini tamamladı.
     KASİADtan yapılan açıklamada, üye işletmelerin ve bölgedeki KOBİlerin dış ticaret kabiliyetlerini ve rekabet gücünü arttırabilme doğrultusunda Kocaeliye öğrenim görmek için gelen yabancı uyruklu öğrencilerden bir kısmının iş dünyasına entegrasyonunun amaçlandığı Tematik projenin tamamlandığı bildirildi.
     Projenin kapanış sunumunu yapan KASİAD Genel Sekreteri Yusuf Arabacı Kaynakların verimli kullanılması zenginliğin ve büyümenin en birinci yoludur, sonuçta bütün insanlar o ülkenin en önemli kaynaklarıdır dedi.
     Türkiyeye misafir olarak gelen bütün insanları da bu bağlamda görmek ve onları döndükten sonra ilişkilerin üst seviyede devam ettirilmesiyle, gelecekte büyük katkı sağlayacağını anlatan Arabacı, Bizim bu konuda çalışmamız, gördüğümüz kaynağı değerlendirmemiz ile ilgilidir. Biz bu inancımızı KOSGEBe taşıdığımızda onlar projeyi onayladılar ve desteklediler. Biz dernek olarak küçük modeller oluşturup projeler sunmak ve bunların yaygınlaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Tüm Türkiyeye örnek olacağını ümit ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KASİADın Tematik Projesi tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER