Kasaya ulaşamayınca kahve makinesi çalmışlar

Kasaya ulaşamayınca kahve makinesi çalmışlar -Kasa soymak için girdikleri restorandan, kahve makinesi ve 2 televizyon çaldıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 3ü tutuklandı


ADANA (A.A) - Merkez Seyhan ilçesinde, kasa soymak için girdikleri fast-food restorandan, kahve makinesi ve 2 televizyon çaldıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 3ü tutuklandı.
     İddiaya göre, Gökhan K. (21), daha önce çalıştığı ve yaklaşık 3 yıl önce ayrıldığı bir fast-food restoranını soymaları için arkadaşları Cumali Ö, (23) Suat A. (19) ve Hozan Cyi (16) aradı.
     Bazı günler iş yerindeki kasada fazla para bulunduğunu söyleyen Gökhan K, arkadaşlarına kasayı soyabileceklerini anlattı.
     Bunun üzerine restorana giren 3 zanlı, kasanın bulunduğu odanın kapısını açamayınca restorandaki kahve makinesi ve 2 televizyonu alarak kaçtı.
     Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimlikleri belirlenen ve adresleri tespit edilen Gökhan K, Cumali Ö, Suat A. ve Hozan Cyi Dağlıoğlu Mahallesindeki evlerinde yakaladı.
     Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda restorandan çaldıkları iddia edilen kahve makinesi ve 2 televizyon bulundu.
     Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Gökhan K, Cumali Ö, ve Suat A. tutuklandı. Hozan C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kasaya ulaşamayınca kahve makinesi çalmışlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER