Karşıyaka Voleybol Şube Sorumlusu Aydoğdu:

Karşıyaka Voleybol Şube Sorumlusu Aydoğdu: -Türk voleyboluna uzun yıllar damgasını vuran Karşıyaka ekolünü yeniden yaratma hedefindeyiz


İZMİR (A.A) - Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Voleybol Şube Sorumlusu Güçlü Aydoğdu, Türk voleyboluna uzun yıllar damgasını vuran Karşıyaka ekolünü yeniden yaratma hedefindeyiz dedi.
     Aydoğdu yaptığı yazılı açıklamada, Bayanlar Voleybol 2. Liginde Karşıyakaya sponsor olan İZKA İnşaat ile sözleşmelerinin 30 Mayıs 2012de sona erdiğini, daha sonra İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşille bir görüşme yapıldığını belirtti.
     Bu görüşmede bu sezon düşünülen isim sponsorluğu bedelinin İZKA İnşaata iletildiğini ve bir anlaşmanın sağlanamadığını ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti:
     Voleybol şubemizin önceki sezon gerçekleşen bütçesi yaklaşık 800 bin lira. İZKA İnşaatın 2011-2012 sezonunda isim hakkı bedeli dahil toplam olarak kulübümüze aktardığı sponsorluk bedeli ise 93 bin 200 lira. Şube bütçesinin yaklaşık sekizde biri karşılığında isim hakkının kullandırılması, yönetimimizce kabul edilebilir bir durum değildir. Karşıyaka Spor Kulübünün hiçbir markasının değeri yıllık 93 bin lira olamaz.
     Yönetimimizin böyle bir sponsorluk anlaşmasını sürdürmesi beklenmemelidir. Buna rağmen, zor zamanlarda şubeye verdiği desteklerden dolayı İZKA İnşaata teşekkür ederiz. İZKA İnşaat ile anlaşma sağlanamaması üzerine 2012-2013 sezonu için isim sponsorluğu ile ilgili olarak firma ve kuruluşlarla görüşmelerimiz devam etmektedir.
     Güçlü Aydoğdu, 2012-2013 sezonu için şube yönetimi oluşturma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, şu görüşleri dile getirdi:
     Yeni sezonda bir yandan 1. Lig hedefini kovalarken, diğer yandan altyapı sporcularımızın imkanlarını iyileştirerek, Türk voleyboluna uzun yıllar damgasını vuran Karşıyaka ekolünü yeniden yaratma hedefindeyiz. Teknik direktörümüz İsmail Yengil ile anlaşmamızı yenileyerek, kendisinden aldığımız rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başladık. Geçtiğimiz sezon A takımımızda yer alan 9 sporcumuzun sözleşmesinin bitmiş olması, kulübümüzün yapısına ve bütçesine uygun, takımımızın hedeflerine ulaştıracak sporculardan kurulu yeni bir takım oluşturmasını gerekli kılmaktadır.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Şube Sorumlusu Aydoğdu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER