Karsta teröre tepki

Karsta teröre tepki -Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi üyesi bir grup, terör saldırılarına tepki gösterdi


KARS (A.A) - Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi üyesi bir grup, son günlerde artan terör saldırılarına tepki gösterdi.
     Devlet Hastanesi önünde toplanan grup adına konuşan Türk Sağlık-Sen Kars Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Şanlı, son günlerde terör eylemlerinin arttığını ve eli kanlı teröristlerin işi artık kamu görevlilerinin evlerinin önünde suikast düzenlemeye kadar vardırdığını söyledi.
     Her gün gelen saldırı ve şehit haberlerinin Türk milletini derinden üzdüğünü belirten Şanlı, Ancak yine son dönemde toplumumuzda teröre karşı bir duyarsızlık oluştuğu da gözümüzden kaçmamaktadır. Her gün neredeyse onlarca vatan evladımızı toprağa verirken, toplumumuz artık şehit haberlerini sıradan bir olay gibi karşılama noktasına getirmiş, radyolar, televizyonlar rutin eğlence yayınlarına devam eder olmuşlardır dedi.
     Toplumun teröre ve gelen şehit haberlerine karşı duyarsızlaşması ve durumu kabullenmesinin terör daha tehlikeli olduğunu savunan Şanlı, şunları kaydetti:
     Millet olma şuuruna erişmiş toplumlarda ateş yalnızca düştüğü yeri yakmamalı, birimizin derdi hepimizin derdi olmalıdır. Yüce Türk milletinin bekası için birer birer toprağa düşen yiğitlerimiz, bu duyarsızlığı hak etmemektedir. Teröre tepki göstermek ve şehitlerimizin acısını paylaşmak bu topraklarda yaşayan her Türk vatandaşının en önemli görevlerinden biri haline gelmiştir. Bu bakımdan vatanımıza, devletimize ve milletimize kötülük edenlere karşı sessiz kalmayan, canlarını ortaya koyarak mücadele eden Mehmetçiklerimiz her türlü övgüyü hak etmektedir.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER