Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıklarına başladı -Kırmızı-mavili ekip, kendi tesislerinde ilk antrenmanını yaptı


KARABÜK (A.A) - Geredede yapacağı yeni sezon hazırlık kampı için toplanan Kardemir Karabükspor, kendi tesislerinde ilk antrenmanını yaptı.
     Çamlık Spor Tesislerinde teknik direktör Michael Skibbenın yokluğunda, yardımcı antrenör Hakan Tınas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından geniş alanda pas çalışması yaptı.
     Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonunda Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcularının sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından bugün tesislerinde hafif bir antrenman yaptıklarını söyledi.
     Yarın Bolunun Gerede ilçesine ilk etap kampları için gideceklerini anlatan Durak, şöyle konuştu:
     Geredede yaklaşık 10-12 günlük kamp yapıldıktan sonra ikinci etap kampımız Avusturyada başlayacak. Takımda yeni arkadaşlarımız var. İnşallah bu sezon çok başarılı bir Kardemir Karabükspor izleteceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Selim Teber de bugün antrenmana çıktı. Hocamız Michael Skibbenin eskiden tanıdığı bir öğrencisi. Takımımızın içerisinde bulunmasını istedi, biz de onu kampa davet ettik. Gerede ve Avusturya kampındaki çalışmalarımıza katılacak. Bunun neticesinde durum değerlendirmesi yapacağız.
     Bir gazetecinin futbolcuları Mehmet Yıldızın Futbolda şike davasından ceza aldığını, kulübün tutumunun ne olacağını sorması üzerine Durak, Olayı biliyorsunuz savcı itiraz etti, kişiler de itiraz ediyor. Benim bildiğim kadarıyla Yargıtay süreci söz konusu. Federasyondan bu yönde herhangi bir şey gelmediği müddetçe biz Mehmet Yıldızı takımımızda tutacağız dedi.
     Takım Kaptanı Muhammet Özdin de yeni sezonu sakatlık yaşamadan geçirmek istediklerini, yeni transferlerle daha çok güçlendiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor yeni sezon hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER