Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: -Takım olarak ligin ilk yarısını iyi yerde bitirdik, ikinci yarıda daha iyi olacağız


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Takım olarak ligin ilk yarısını iyi yerde bitirdik, ikinci yarıda daha iyi olacağız dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iyi bir kadro oluşturduklarını Teknik Direktör Mesut Bakkalın raporları doğrultusunda bu kadroya takviye de yapabileceklerini söyledi.
     Başarıda en büyük payın taraftarlara ait olduğunun altını çizen Şahin, Biz bir Anadolu takımıyız. KARDEMİR işçisinin alın teri var. Mütevazi bir kulübüz ve buna göre hareket ediyoruz. Bizim bir oyun stilimiz var. Bunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bunu sahaya yansıttığımızda ise göze zevk veren bir futbol ortaya çıkıyor. Bunu defalarca gösterdik. Takım olarak ligin ilk yarısını iyi yerde bitirdik, ikinci yarıda daha iyi olacağız. Ligin ikinci yarısı daha heyecanlı geçecek. Takımların puanları birbirine çok yakın. İkinci yarıya iyi bir kamp döneminden sonra iyi başlayıp iyi gitmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER