Kardemir Karabükspor, galibiyet hasretini bitirdi

Kardemir Karabükspor, galibiyet hasretini bitirdi -Spor Toto Süper Ligde 8 maçta galip gelemeyen kırmızı mavili takım, sahasında konuk etiği Kayserisporu mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde 8 maçta galip gelemeyen Kardemir Karabükspor, sahasında konuk etiği Kayserisporu mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi.
     Ligin ilk yarısını 24 puanla 8. sırada tamamlayan kırmızı-mavili takım, ikinci yarının ilk maçında Trabzonsporu 3-1 yendiği maçın ardından oynadığı Kasımpaşa ve Bursaspora 3-0, Akhisar Belediyespora 2-0, Orduspora 3-2 ve Gençlerbirliğine 2-1 mağlup oldu.
     Kardemir Karabükspor, Beşiktaşla 2-2, Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı.
     Dün sahasında oynadığı Kayserispor maçını 3-1 kazanan Karadeniz ekibi, 27 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak ligin 13. sırasında yer aldı.
    
     -Kalesinde 43 gol gördü-
    
     Spor Toto Süper Liginde bu sezon rakiplerine 34 gol atma başarısı gösteren Kardemir Karabükspor, kalesinde gördüğü 43 golle ligin en çok gol yiyen takımı unvanına sahip.
     Takımın gollerini İlhan Parlak (10), Lomana Lua Lua (8), Ahmet İlhan Özek ve Luton Shelton (5), Hakan Özmert (2) ve Armand Deumi 1 gol attı.
     Ayrıca ligin devre arasında Çaykur Rizespora transfer olan Cernat da 3 gol atma başarısı gösterdi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesporla 6 Nisan Cumartesi günü ile deplasmanda karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
    
     Muhabir: Faik Erez-Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor, galibiyet hasretini bitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER