Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Beşiktaş ile sahsında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan ve sakatlığından dolayı golcü oyuncu Sheltonun katılmadığı antrenman 1.5 saat sürdü. Kırmızı-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı.
     Teknik direktör Skibbe, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını izlediğini, siyah-beyazlı ekibin iyi bir futbol sergilediğini söyledi.
     Maç saatine kadar yoğun bir çalışma yapacaklarını belirten Skibbe, şunları kaydetti:
     Kasımpaşa maçında mücadele olarak iyiydik ama futbol anlamında yeterli değildik. Yine de 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimize hücumda çok fazla bir şans vermedik. Yediğimiz gollere baktığımız zaman ofansif hatalar yaptığımızı görüyoruz. Kontrataktan goller yedik. Bu anlamda kendimizi düzeltmemiz gerekecek. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında da bu tip kontrataklara maruz kalmamamız lazım. Kasımpaşa maçında oynadığımız futboldan daha iyi oynamalıyız ki Beşiktaşa karşı gerekenleri yapalım.
     Skibbe, bir gazetecinin yeni transferlerden Lua Lua ve Selim Teberin performansını nasıl bulduğunu sorması üzerine, Lua Lua, Kasımpaşa maçında gol pozisyonunda biraz erken davransaydı maçı biz kazanmıştık. Lua Lua için burası yeni bir lig. İlerleyen haftalarda yükseliş gösterecektir. Selim Teber de sakatlıktan sonra henüz formunu yakalayamadı dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER