Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Akıncı Gişeleri ile Çeltikçi Kavşağı kesiminin 0-2nci kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Salihli-Kula yolunun 47-49uncu kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Ankara Çevre Otoyolunun Susuz Kavşağı-Çeltikçi Kavşağı istikameti 31-36ncı kilometreleri arası üst yapı çalışmaları nedeniyle 5-15 Kasım tarihleri arasında Ankara-İstanbul yönü taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden kontrollü olarak sağlanacak.
     Piraziz-Tirebolu yolu üzerinde bulunan Espiye ilçesi Arıdurak Köyü mevkinde yapılacak olan yaya güvenliğinin sağlanması çalışmaları nedeniyle 19 Aralıka kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.
     Tirebolu-Eynesil yolunun Görele ilçesi, İsmailbeyli mevkinde yapılacak olan yaya güvenliğinin sağlanması çalışmaları nedeniyle 19 Aralıka kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Yeniçağa Kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından 5-26 Kasım tarihleri arasında Ankara yönünden gelenlerin Gerede Kavşağını veya Çaydurt Kavşaklarını kullanmaları gerekiyor.
     Havran-Balıkesir yolunun 27nci kilometresindeki (Balya Kavşağı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 6-8-10 Kasım tarihlerinde 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     Ankara Çevre Otoyolunun Karapürçek Kavşağı ile Samsun Kavşağı kesiminin Karapürçek-Samsun istikameti 10-11inci kilometreleri arası üst yapı çalışmaları nedeniyle 18 Kasıma kadar taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Samsun-Karapürçek istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.
     Anadolu Otoyolunun Çaydurt Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı kesiminin 9-11inci kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 5-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.
     Manisa-Akhisar yolunun 42-44üncü kilometreleri arasında asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Gümüşova-Gerede Otoyolunun Gölyaka Kavşağı-Kaynaşlı kesiminin 2-4üncü kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü olarak veriliyor.
     Beyşehir-Ilgın Ayrımı-Konya yolunun 1-3üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     Giresun-Trabzon yolu üzerinde bulunan Keşap, Geçilmez, Uluburun, Arıdurak, Kiliseburnu, Tirebolu-1, Tirebolu-2 ve Eynesil tünellerinde trafik ekipman montaj çalışmaları nedeniyle 07.30-17.30 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Ankara-Konya yolunun Bala ayrım - Kulu ayrım kesimi 19-24üncü kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle 9 Kasıma kadar ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların geçişlerine kontrollü olarak izin veriliyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-18inci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralıka kadar yol ulaşıma kapatıldı.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda, Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Çalışmaların gece yapılan bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanıyor.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkii arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
    
     Muhabir : Merve Özlem Çakır
     Yayıncı : Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER