Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün Günlük Yol Durumu Bültenine göre, TEM Otoyolunun Avcılar Çatalca Köprülü Kavşak Kolları ve Gişe Sahalarında üst yapı çalışmaları nedeniyle gece ve gündüz devam edecek olup, gündüz her iki kavşak trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer kavşak kollarından sağlanacak.
     Erdemli-Silifke-Taşucu-13. Bölge Sınırı yolunun 222-223. kilometreleri Anamur-Kaledran arasında bulunan Çamlıpınaralanı ve Tenzile Mevkilerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 16:00-18:00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.
     Afyonkarahisar-Çay yolunun 13-20. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Beşikdüzü-Trabzon yolunun 54. kilometresi (İmperial Hastanesi Mevkisi) yapılacak olan yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım her iki yönde tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanmakta.
     Ankara Çevre Otoyolu Kıbrıs Köyü Kavşağı-Samsun Kavşağı istikameti kesimi arası üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Samsun-Kıbrıs Köyü istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.
     Ankara Çevre Otoyolu Susuz Kavşağı-Çeltikçi Kavşağı istikameti kesimi 25-28. kilometreleri arası üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım Çeltikçi-Susuz istikametinden kontrollü olarak veriliyor.
     Havran-Balıkesir yolunun 52. kilometresi Balya ayrımında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 13:00-16:00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.
     Anadolu Otoyolunun Bolu Batı kavşağında üst yapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor. Bolu Batı Kavşağı kapalı olduğundan Abant ve Çaydurt çıkışlarının kullanılması gerekiyor.
     Zara-İmranlı yolunun 0-2 ile 18-28. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14:00-17:00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.
     TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfalt çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti ulaşıma kapatılarak çalışma mahalline göre uygun kavşakta trafik D-100 Yoluna yönlendirilecek, çalışma pazar-perşembe günleri arası 22:00-07:00, cuma günü 24:00-07:00, cumartesi günü 22:00-11:00 saatleri arasında yapılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapalı olacak.
     Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     (Konya-Isparta) İl Sınırı-Yalvaç Ayrımı yolunun 6-18. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapalı durumda.
     Anadolu Otoyolundaki Köprü, Viyadük ve Tünellerin depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle Korutepe ve Gültepe Tünelleri Güney Tüplerinin Batı İzmit Kavşağından itibaren Ankara yönü 22:00-07:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılarak trafik İzmit Batı Kavşağından D-100 yoluna aktarılacak.
     TEM Otoyolu ve bağlantı yollarının Çamlıca-Gebze güzergahındaki üstgeçit köprülerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde (Ankara ve İstanbul) bir şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu Mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu Mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
     İznik-Mekece yolunun 2-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol araç ve yaya trafiğe kapatılarak ulaşım İznik-Beşevler-Osmaneli yolundan sağlanacak.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER