Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası

Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası


İZMİR (A.A) - İzmirde Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında düzenlenen basın yarışmasında dereceye giren gazeteciler ödüllendirildi.
     Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının toplumu bilinçlendirmek olduğunu, yılların tecrübesiyle hazırlanan kuralların öncelikle insanların can güvenliği için uygulandığını kaydetti.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Semih Kök ise Türkiyedeki en önemli sorunlardan birinin trafik kazaları olduğunu, bunun önüne geçilmesi için toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü ifade etti.
     Konuşmaların ardından hafta dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda haber dalında dereceye giren Sabah Gazetesinden Ceyhan Torlak, Haber Türk Gazetesinden Mehmet İnmez ve Zaman Gazetesinden Tekin Gürbulaka ödüllerini Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç verdi.
     Yarışmada fotoğraf dalında ilk iki sırayı paylaşan Doğan Haber Ajansından (DHA) Gökhan Yağkak ve Bahri Karataşa ödüllerini Vali Yardımcısı Totuk verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER