Karapınarda okul öncesi öğretmenleri,

Karapınarda okul öncesi öğretmenleri, Minik TEMA programı kapsamında katılım belgelerini aldı


KONYA (A.A) - Karapınarda okul öncesi öğretmenleri, katılım belgelerini aldı.
     TEMA Vakfının Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde başta toprak olmak üzere, doğa ve doğal varlıklar konusunda çocukların farkındalık düzeyine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen Minik TEMA programı, Karapınar Anaokulu ve Sultaniye Anaokulunda başarıyla tamamlandı.
     Karapınar TEMA Vakfı Gönüllü Sorumlusu Musa Ceyhandan belgelerini alan öğretmenler, çevre konusunda bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
     Ceyhan Herkesçe bilinen hava, su ve toprak, tüm canlıların yaşayabilmesi için hayati öneme sahiptir. Son yıllarda sanayi ve teknolojinin gelişmesi, hızlı nüfus artışı ve şehirleşme sonucu çevre kirliliği ve gıda sıkıntısı dünya üzerinde birçok ülkede kendini göstermeye başlamıştır dedi.
     Çevre konusunda eğitimin önemli olduğunu belirten Ceyhan, Bütün insanlar ve canlılar sağlıklı, dengeli, temiz bir çevrede yaşamak ister. Çevreyi güzelleştirmek, geliştirmek, çevreyi temiz tutmak bizlerin önemli görevleri arasındadır. Bizlerde çocuklarımıza ağaç yaşken eğilir atasözümüzden hareket ederek, anaokulu öğrencilerimize çevre ve ağaç sevgisinin, doğal varlıklarımızın sevgisini, koruma bilincini aşılamak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karapınarda okul öncesi öğretmenleri, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER