Karamürselde kaynaşma toplantısı

Karamürselde kaynaşma toplantısı


KOCAELİ (A.A) - Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti il Teşkilatına yönelik kaynaşma toplantısı düzenledi.
     Dereköy Mahallesindeki bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Soylu ve yönetimi katıldı.
     Programda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, Belediye meclis üyelerimizin şehircilik konusunda teknik bilgi ve donanıma sahip olmasından dolayı şanslı bir belediye başkanıyım. Bu durum bizim projelerimizi üretirken doğru ve planlı işler yapmamızı sağlıyor diye konuştu.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğluna, bizi bir araya getiren İl Başkanımız Mahmut Civelek ve ilçe yöneticilerime teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Şeyda Bayraktar
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karamürselde kaynaşma toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER