Karaman Piri Reis Vadisi Projesi için

Karaman Piri Reis Vadisi Projesi için ön kayıtlar devam ediyor


KARAMAN (A.A) - Karaman Belediyesi ve TOKİ tarafından ortak yapılacak Piri Resi Vadisi Projesi için ön kayıtlar devam ediyor.
     AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün de Piri Reis Vadisinde ev sahibi olabilmek için müracaatlarını yaptı.
     Karaman Kalesi Ongun Sosyal Tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile projenin son durumu basına tanıtıldı.
     Toplantıda konuşan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Piri Reis Vadisi Projesinin bütün yönleriyle eksiksiz gelişimini sürdürdüğünü söyledi.
     Ocak ayının başından itibaren projenin ilk etabının ihalesinin yapılacağını ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti.
     Projenin gidişatında hiç bir sıkıntı yok. İlk etap için 500 konutluk ihaleye çıkılacak. Konutlar ihale edildikten sonra 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edilecek. Projede bize gelen talep ve istekler doğrultusunda değişiklikler yapıldı. Bu proje TOKİnin Karamana tanımış olduğu bir ayrıcalıktır. Bir prestij projesidir. ilerde değer kazanacak bir projedir. Bugün burada Sayın Milletvekillerimiz, Belediye Meclisi üyelerimizden bazıları ve bazı sanayicilerimiz de projeden faydalanıp ev sahibi olmak için müracaatlarını yaptılar. Ben Karaman için hayırlı olmasını diliyoruz.
     AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ise Karamanı güzelleştirmek hak ettiği yere taşımak için çok önemli projelere imza atıldığını belirterek, Karaman, büyüyor, gelişiyor. Piri Reis Projesi ve Kent Meydanı projesi çok önemli 2 proje diye konuştu.
     Milletvekili Lütfi Elvan ise dünyada bir kentin gelişmişliğinin yaşanabilir olması ile ölçüldüğünün altını çizerek, Karamanın yaşanılabilir kentler arasına girebilmesi için devrim niteliğinde adımlar atılıyor dedi.
     Daha sonra milletvekilleri, Belediye Başkanı Uğurlu, bazı Belediye Meclisi üyeleri ve sanayiciler, talep formlarını doldurarak Karaman Halk Bankası Şubesi yetkililerine teslim etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karaman Piri Reis Vadisi Projesi için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER