Karaman Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, okul

Karaman Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, okul müdürleriyle bir araya geldi


KARAMAN (A.A) - Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, değerlendirme toplantıları kapsamında okul müdürleriyle bir araya geldi.
     Sultanoğlu, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısında, yaptığı konuşmada, ülkenin en önemli stratejik gücünün, iyi eğitilmiş genç nüfusu olduğunu belirtti.
     Türkiyenin gelecekte söz sahibi, güçlü bir ülke olabilmesi için bu gücün iyi değerlendirilmesi ve geleceğe hazırlanması gerektiğini ifade eden Sultanoğlu, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin eğitilmesi konusunda hepimiz sorumluyuz. İl Milli Eğitim Müdürü olarak ben kendimi birinci dereceden sorumlu görüyorum. İşimiz sadece öğrencilerin eğitimi değildir. Hayat boyu öğrenme kapsamında, vatandaşlarımızın eğitilmesinden de sorumluyuz. Bu günün eğitimi yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızı kapsamaktadır. Eğitimi belli yaş grubuyla sınırlandırmak doğru olmaz. Başarıyı sadece akademik anlamda üst seviyeye çıkmak olarak düşünürsek, temel insani değerlerden yoksun, saygıyı sevgiyi bilmeyen toplumdan kopuk doktorlar, mühendisler yetiştiririz ki bu eğitimde hedeflediğimiz bir sonuç değildir. Başarı, öğrencilerimizin potansiyelini üst seviyede gerçekleştirmesini sağlamaktır. Bize düşen öğrencilerimize bu imkanı sunmak, onların önünü açmaktır.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin / Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karaman Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, okul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER